Beeldmerk Eluxo

Raamdecoratie: high-end en geautomatiseerd

Van rolgordijnen en zonnescreens tot de ramen zelf: we automatiseren alles en zorgen voor een centraal gestuurd systeem dat je toelaat om zowel raamdecoratie als verduistering efficiënt te bedienen.

 

Contacteer ons

Raamdecoratie automatiseren

Gordijnen en lamellen vormen een veel voorkomend onderdeel van je raamdecoratie. Bij ELUXO zetten we alles op alles om jou het ultieme wooncomfort  te schenken. Dat doen we door in te zetten op een centraal gestuurd domoticasysteem dat ervoor zorgt dat jij de bediening van ontelbaar veel zaken in huis op een vlotte en eenvoudige manier kunt verzekeren. En dat geldt zeker ook voor je lamellen en gordijnen. Vertrek je ’s ochtends bij betrokken weer en breekt de zon tegen ’s middags door? Dankzij jouw geautomatiseerde oplossing kun je met één druk op de knop je lamellen sluiten, zodat het binnen koel blijft.

 

Van raamdecoratie tot verduistering

Zonnescreens zijn een meer dan nuttige tool om je huis te wapenen tegen snikhete zomerdagen. Dankzij geautomatiseerde zonwering slaag je erin om de zon probleemloos buiten te houden. Wist je dat het ook perfect mogelijk is om de werking van je zonnescreens af te stemmen op de klimaatregeling? Dankzij ons ingenieuze domoticasysteem voor screens en raamdecoratie hou je je huis koel via intelligente systemen die met elkaar communiceren en zo de binnentemperatuur van je woning op een aanvaardbaar niveau houden.

Een man sluit met één druk op de knop de zonnescreens van zijn woning.

Geïntegreerde raamdecoratie

Je raamdecoratie kan probleemloos deel uitmaken van je centraal gestuurde en geautomatiseerde systeem dat onder meer ook je verlichting, multimediatoepassingen in huis en je home cinema aanstuurt. Zo sla je niet twee, maar meerdere vliegen in één klap. ELUXO ontwikkelt een geïntegreerde oplossing die je toelaat om je woning centraal te bedienen. Zo geniet je van een totale ontzorging, want wij zorgen dat alles vlekkeloos functioneert en dat je zo geniet van een optimaal woon- en leefcomfort.

 

Ben je op zoek naar manieren om de bediening van je raamdecoratie en je overige domoticatoepassingen te combineren in één handig systeem? Steek dan zeker je licht even op bij ons!

 

Contacteer ons