Beeldmerk Eluxo

De troeven van een sterk netwerk

Maximaal woon- en leefcomfort in en om je woning bereik je door een goed uitgekiend domoticasysteem dat gebruiksgemak en innovatieve technologie combineert. Om dat systeem feilloos te doen werken, is een sterk netwerk een absolute must.

 

Contacteer ons

Netwerk met maximale connectiviteit

Een compleet domoticasysteem zonder gegarandeerde connectiviteit is vleugellam. Daarom is een performant, betrouwbaar en voldoende snel netwerk een noodzaak. Bij ELUXO hebben we alle knowhow om je ook op dat vlak volledig te ontzorgen. We bekijken welke vereisten jouw persoonlijke domoticatoepassing stelt en stemmen hier ook het draadloze netwerk volledig op af. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en kun je op elk ogenblik vertrouwen op een superhandig systeem dat je hele woning bedient. De verlichting in- en uitschakelen, het binnenklimaat per ruimte besturen of je home cinema instellen? Dankzij een goed uitgebouwd netwerk doe je het allemaal zonder zorgen.

De technische aansluitingen van een sterk netwerk.

Netwerk brengt veiligheid

Bij ELUXO denken we vandaag al aan morgen. Daarom bouwen we een netwerk dat jouw domoticasysteem ook op langere termijn zonder zorgen stuurt en voedt. Mits enkele noodzakelijke veiligheidsupdates zou je op die manier probleemloos vele jaren vertrouwen op een goede connectiviteit dankzij je eigen professionele netwerk.

Een gespecialiseerde werknemer sluit een futureproof netwerk aan.

Naar een futureproof netwerk

Om jou het comfort te bieden waarop je recht hebt, is het nodig om vandaag al te werken aan een sterk netwerk dat helemaal is toegespitst op jouw systeem en de vereisten die het stelt. Onze gespecialiseerde medewerkers hebben de nodige kennis die ze op regelmatige basis bijschaven om jouw netwerkeisen naadloos te implementeren in een systeem dat borg staat voor domotica die je nooit in de steek laat.

Benieuwd hoe we jouw domoticasysteem ondersteunen met een sterk netwerk dat bovendien uiterst futureproof is?

 

Contacteer ons