Beeldmerk Eluxo

Geniet van je exclusieve home cinema

Wil je uitpakken met een home cinemasysteem dat echt top of the bill is? Dan hebben wij heel wat voor jou in petto!

 

Contacteer ons

Ultieme filmbeleving met je eigen home cinema

Niets zo aangenaam als samen met je partner en/of huisgenoten naar een ontspannende film te kijken. Dankzij de high end home cinema die ELUXO bij je thuis plaatst, haal je de bioscoop bij jou naar binnen. Geen verplaatsingen meer naar overvolle cinemazalen, maar wel een totaalbeleving binnen je eigen vertrouwde omgeving.

Een koppel geniet van de magische wereld van hun eigen home cinema.

Leer home cinema kennen met een demo

Ben je benieuwd naar hoe een home cinema er nu echt uitziet? Dan is onze demo-opstelling jouw ideale oplossing. Bij ELUXO werken we succesvol samen met het Australische luidsprekermerk Krix. Dat staat garant voor een onvergetelijke filmsound bij je thuis. Wij hebben speciaal voor jou een demo-opstelling die je met je eigen ogen kan komen bekijken. Zo heb je meteen een concreet beeld van de meerwaarde die een home cinema voor jou betekent.

Een koppel stelt samen met een expert hun eigen exclusieve home cinema samen.

Stel je eigen home cinema samen

Kies je voor een home cinema bij ELUXO? Dan ga je voor een unieke opstelling die we creëren op maat van jouw woning. Geen eenheidsworst dus, maar wel een sterk staaltje toptechnologie en multimedia dat je bovendien uiterst makkelijk kunt bedienen dankzij de integratie in je domoticasysteem. Zo vormen al je domoticatoepassingen een mooi uniform geheel dat superhandig is in gebruik en het dagelijks comfort van je woning meer dan aantrekkelijk maakt.

Klaar voor je home cinema?

Ben je toe aan een make-over van je interieur of droom je al langer van een thuisbioscoop? Dan is dit het ideale moment om de daad bij het woord te voegen. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw wensen te bespreken. Dan gaan we snel en efficiënt aan de slag met de uitwerking en realisatie van jouw hoogsteigen home cinema. Een sterk staaltje technologie dat ervoor zorgt dat de filmavonden die je organiseert voor familie en vrienden nog legendarischer worden dankzij de ultieme cinemabeleving bij je thuis.

 

Wil je meer weten over de opties die we jou kunnen geven voor de installatie van je eigen hoogtechnologische home cinema

 

Contacteer ons