Beeldmerk Eluxo

Op en top kwaliteit in multimedia

De beste audio- en videobeleving aanbieden in en om je woning. Daar gaan we bij ELUXO voluit voor. We zetten al jouw wensen dan ook graag om in pasklare bedieningsoplossingen voor multimedia binnen en buiten.

 

Meer info over onze multimediaoplossingen? Neem contact op.

Multimedia bij je thuis

Een sfeervol muziekje op de achtergrond in alle woonruimtes of een volledig uitgeruste smart-tv die bovendien makkelijk te bedienen is? Het zijn maar twee van de vele voorbeelden van wat multimedia bij je thuis kan betekenen. Bij ELUXO gaan we meer dan grondig te werk. We luisteren eerst en vooral uiterst nauwgezet naar wat jouw wensen zijn op het vlak van multimedia. Op basis daarvan zetten we onze expertise in.

 

 

 

Multimedia met audio-engineer

Een belangrijke meerwaarde die we bieden: onze samenwerking met een ervaren audio-engineer die een audioplan uitwerkt dat helemaal is toegespitst op jouw woning en eventueel de buitenomgeving. Dit audiosysteem koppelen we daarna met het centraal gestuurde domoticasysteem, zodat je alles supervlot bedient en geniet van een streepje muziek waar dat aangewezen is.

Ontdek onze multimediaoplossingen voor bij je thuis.

Multimedia met de beste videotoepassingen

Met onze multimediaoplossingen willen we jouw gebruiksgemak een grote boost geven. We zorgen voor een geïntegreerd systeem dat je toelaat om al je audio- en videotoepassingen op een uniforme, maar vooral handige manier te bedienen. Wij zorgen voor een vlekkeloze instelling en installatie van al je tv-schermen en kunnen indien nodig zelfs instaan voor de centralisatie van je videobronnen of hotel-tv-oplossing.

 

Multimedia is maatwerk

Bij ELUXO doen we alles om het jou zo makkelijk en gebruiksklaar mogelijk te maken. Met onze multimediaoplossingen schenken we jou een totaalaanpak die we bovendien naadloos integreren in je centrale domoticasysteem. Zo krijg je al je wooncomfort op eenzelfde bedieningsschoteltje aangeboden en gaat je comfort er met rasse schreden op vooruit.

 

Is je interesse gewekt en wil je weten hoe we jouw multimediawensen en vereisten mooi doen samenkomen in een gebruiksklaar domoticasysteem? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.