Beeldmerk Eluxo

Maximale connectiviteit is cruciaal

Een modern domoticasysteem dat bovendien intelligent is en staat of valt met een optimale connectiviteit. Een goed uitgebouwd netwerk is dus een belangrijke levensader bij je thuis.

 

Graag meer informatie? Neem contact op.

Connectiviteit verzekeren? Reken op ons!

Vandaag zijn we gedurende de hele dag op vele verschillende manieren verbonden met het wereldwijde web. De bediening van vele zaken in huis doe je vanop afstand met behulp van een app. Om die functies maximaal te kunnen gebruiken, moet je netwerk voldoende sterk en altijd betrouwbaar zijn. Bij ELUXO houden we rekening met alles en verzekeren we je van een altijd functionerend netwerk met een gegarandeerde connectiviteit. Want alleen zo ben je zeker van voldoende netwerkcapaciteit om jouw interne domoticasysteem, camera’s, videocalls en streaming van audio en video naar behoren te doen werken.

 

Connectiviteit en internetveiligheid

Wie er vandaag voor kiest om een performant netwerk te laten installeren, wil natuurlijk niet elk jaar vanaf het begin starten. Daarom bekijken we jouw connectiviteit op de lange termijn. Dankzij deze visie bouwen we een netwerk dat mits de nodige veiligheidsupdates vele jaren later nog altijd veilig en betrouwbaar is. Zo weet je dat je op elk ogenblik kunt vertrouwen op je domoticasysteem. Vandaag, morgen en overmorgen.

Connectiviteit zorgt voor slim wonen

Slim wonen is vandaag meer dan ooit aan de orde. Alle toepassingen in huis zijn op de een of andere manier verbonden met elkaar en zorgen voor een smarthome waarin jij elke dag opnieuw geniet van maximaal gebruiksgemak. Om dat slim wonen te realiseren, is een gegarandeerde connectiviteit via een sterk netwerk een absolute vereiste. Wil je genieten van een uitgekiend verlichtingsprogramma dat ervoor zorgt dat de juiste ruimtes op het juiste moment worden verlicht? Of wil je op elk moment kunnen vertrouwen op een compleet functionerend binnenklimaat dat je per ruimte kunt instellen? Dan is het net een maximale connectiviteit die deze toepassingen de finale meerwaarde schenkt.

Wil je weten hoe we de connectiviteit in en om je woning op lange termijn verzekeren? Contacteer ons en we geven je graag meer informatie.